Neler yeni
Slotbaba Forum | Oyun Tartışmaları, Güncel Giriş ve Slotbaba Topluluğu

Slotbaba topluluğuna adım attığınız için teşekkürler! Şu anda forumu misafir olarak görüntülüyorsunuz. Slotbaba giriş ipuçlarına, oyun stratejilerine ve yalnızca üyelerimize özel tartışmalara erişmek için ücretsiz olarak kaydolabilirsiniz. Deneyimlerinizi paylaşmak, merak ettiklerinizi sormak ve Slotbaba dünyasındaki en güncel gelişmeleri ilk öğrenenlerden olmak için topluluğumuza katılın. Hemen kayıt olmak için yukarıdaki ‘Üye Ol’ düğmesine tıklayın!

Selam millet, aranıza Joker de düştü :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan JokeR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

JokeR

New member
Selam gençler, ben de şöyle bi giriş yapayım dedim.
Adım Tolga Yenal, 2000 doğumluyum, Eskişehir Odunpazarı’ndan selamlar. 25 oldum ama kafa hala ergen gibi oyun modunda, yapacak bi şey yok alışkanlık işte haha.

Joker nicki de öyle filanla alakalı değil aslında, lisede sınıfta millet bana “hep güler gezer bi tip” diye takılıyodu ordan kalma, ben de forumlarda falan hep bu nicki kullanıyom. Kulağa fena gelmiyo bence.

Oyun tarafında çok sabit değilim, bazen günlerce tek oyuna gömülürüm bazen de her şeye dalarım. Son zamanlarda Apex, FC24 ve biraz da Diablo oynuyorum. “Geliştirdikçe bırakamam” kafasında olanlardanım. Bir ara RP işine girdim ama abartı dramalar sardı bıraktım sonra haha.

Slotbaba’ya yeni denk geldim, bi baktım milletin muhabbeti güzel, tartışmalar düzgün, dedim tamam burası bana göre. Hem takılırım hem de elimden gelirse yardım ederim.

Yeni tanışmak isteyen varsa yazsın, sohbet muhabbet her türlü var bende. Ulan zaten oyun ortamı olsun yeter, gerisi gelir.

Görüşürüz gençler, herkese selam olsun.
— Joker

Geri