Neler yeni
Slotbaba Forum | Oyun Tartışmaları, Güncel Giriş ve Slotbaba Topluluğu

Slotbaba topluluğuna adım attığınız için teşekkürler! Şu anda forumu misafir olarak görüntülüyorsunuz. Slotbaba giriş ipuçlarına, oyun stratejilerine ve yalnızca üyelerimize özel tartışmalara erişmek için ücretsiz olarak kaydolabilirsiniz. Deneyimlerinizi paylaşmak, merak ettiklerinizi sormak ve Slotbaba dünyasındaki en güncel gelişmeleri ilk öğrenenlerden olmak için topluluğumuza katılın. Hemen kayıt olmak için yukarıdaki ‘Üye Ol’ düğmesine tıklayın!

Selam millet, BatMan geldi mk diyemiyorum ama geldim işte :)

BatMan

New member
Selam beyler bayanlar, ben de bi giriş yapıyım dedim.
Adım Emre Kurtalan, 1998 Ankara Altındağ doğumluyum. 26 olduk ama hâlâ oyun, PC, forum işleri peşindeyiz. Küçüklükten beri gamer’ım, Batman hayranlığı da ordan gelir zaten, nick’i de öyle salladım zamanında, sonra bırakamadım.
Genelde geceleri takılırım, gündüz iş güç var. Grafik tasarım işiyle uğraşıyorum, bazen freelance de alıyorum geçinip gidiyoruz işte. Oyun tarafında da daha çok hikaye oyunları, açık dünya ve bi tık FPS takılıyorum. Skyrim, Cyberpunk, Elden Ring falan benim kafam. Arada Valorant’a da giriyorum ama aim bazen çöp oluyor, ona bi şey yapamıyorum hahaha.
Slotbaba’yı yeni keşfettim, ortam hoşuma gitti. Millet burada baya muhabbet dönüyor, dedim ben de bi yazıyım çay kahve takılırız artık. Yeni başlayanlar, eski kurtlar fark etmez, herkesle muhabbet ederim.
Sorunuz, oyun öneriniz falan varsa yazın, çekinmeyin. Forumda çok dururum gibi görünüyo, bakalım hayırlısı.
Selametle gençler, görüşürüz.
— BatMan

Geri