Neler yeni
Slotbaba Forum | Oyun Tartışmaları, Güncel Giriş ve Slotbaba Topluluğu

Slotbaba topluluğuna adım attığınız için teşekkürler! Şu anda forumu misafir olarak görüntülüyorsunuz. Slotbaba giriş ipuçlarına, oyun stratejilerine ve yalnızca üyelerimize özel tartışmalara erişmek için ücretsiz olarak kaydolabilirsiniz. Deneyimlerinizi paylaşmak, merak ettiklerinizi sormak ve Slotbaba dünyasındaki en güncel gelişmeleri ilk öğrenenlerden olmak için topluluğumuza katılın. Hemen kayıt olmak için yukarıdaki ‘Üye Ol’ düğmesine tıklayın!

Selam millet, ben de bi giriş yapayım dedim :)

imamBayiLdi

New member
Selam gençler, ben de şöyle kapıdan kafayı uzatıp merhaba diyeyim dedim.
Adım Kerem Bayıldı, 1997 doğumluyum, İzmir Bornova taraflarında yaşıyorum. 27 olduk ama hâlâ oyun manyağıyım resmen, işten güçten çıkar çıkmaz direkt PC başı zaten hahaha.

Nick’i soran olursa, eskiden arkadaş ortamında dalga muhabbeti dönerken çıkmıştı “imam bayıldı” esprisinden, ben de “tamam lan, nick bu olsun” diye tutturdum kaldı öyle. Değiştirmeye de üşeniyorum zaten.

Oyun olarak çok seçici değilim, survival – FPS – açık dünya ne bulsam oynuyorum. Son zamanlarda Tarkov, DayZ, bi de GTA RP sardı. Uğraşması da eğlenceli, küfür kıyamet olay çıkıyo bazen ama severim kaosunu haha.

Slotbaba’ya yeni keşfettim, bi baktım milletin muhabbeti hoş, ortam sıcak, dedim ben de dalayım aranıza. Umarım güzel kaynaşırız, sonuçta forum dediğin yer muhabbetle güzelleşir.

Yeni tanışmak isteyen falan olursa mesaj atın, çekinmeyin.
Ben muhabbeti severim, yeter ki seviyeli olsun.

Görüşürüz gençler, kendinize iyi bakın.
— imamBayiLdi

Geri