Neler yeni
Slotbaba Forum | Oyun Tartışmaları, Güncel Giriş ve Slotbaba Topluluğu

Slotbaba topluluğuna adım attığınız için teşekkürler! Şu anda forumu misafir olarak görüntülüyorsunuz. Slotbaba giriş ipuçlarına, oyun stratejilerine ve yalnızca üyelerimize özel tartışmalara erişmek için ücretsiz olarak kaydolabilirsiniz. Deneyimlerinizi paylaşmak, merak ettiklerinizi sormak ve Slotbaba dünyasındaki en güncel gelişmeleri ilk öğrenenlerden olmak için topluluğumuza katılın. Hemen kayıt olmak için yukarıdaki ‘Üye Ol’ düğmesine tıklayın!

Bugün moralim bozuk nedensiz, sizde oluyo mu böyle ya?

imamBayiLdi

New member
abi anlamadım sabahtan beri bi tuhafım. boş boş bakıyom duvara. belki bi muhabbet açınca düzelir dedim. sizde de denk geliyo mu böyle boş boş moral çökmesi. dert değil yani, sebep yok ama yine de mod çöp. yazın bakalım sizde durumlar nasıl.

kanka bende de oluyor ya bazen uyandığım gibi mod düşmüş oluyor hiçbir sebep yok ama can sıkıntısı üst seviye. böyle muhabbet iyi geliyor takıl kafana göre geçer o mod.

çocukken bisikletten uçmuştum bi keresinde, hala iz var dirsekte haha. o zaman acıtmıştı ama şimdi gülmekten ölüyorum cidden. çocukluk efsaneymiş ya.

Geri