Neler yeni
Slotbaba Forum | Oyun Tartışmaları, Güncel Giriş ve Slotbaba Topluluğu

Slotbaba topluluğuna adım attığınız için teşekkürler! Şu anda forumu misafir olarak görüntülüyorsunuz. Slotbaba giriş ipuçlarına, oyun stratejilerine ve yalnızca üyelerimize özel tartışmalara erişmek için ücretsiz olarak kaydolabilirsiniz. Deneyimlerinizi paylaşmak, merak ettiklerinizi sormak ve Slotbaba dünyasındaki en güncel gelişmeleri ilk öğrenenlerden olmak için topluluğumuza katılın. Hemen kayıt olmak için yukarıdaki ‘Üye Ol’ düğmesine tıklayın!

Çocukluk anılarınızdan komik bi şey yazsanıza gülmek istiyom

balbazar36

New member
kanka bugün eski bi foto albümüne baktım var ya yerlere yattım gülmekten. sizde de kesin vardır böyle saçma sapan komik anılar fln. yazın bi kaç tane gülelim hep beraber. forumda sessizlik olunca içim daralıyor valla.

bizim mahallede top oynarken bi keresinde kaleyi yanlışlıkla bi amcanın kapısının önüne kurmuşuz adam çıkıp topu bıçaklamıştı lan hala aklıma geldikçe gülüyorum. çocukluk başka ya.

ben geçen gün düşündüm tost makinesine neden 1–5 derece veriyolar ama 2 ile 3 arasında fark yok gibi. sonra dedim boş yapıyosun yine. aynı kafadayız yani kardeşim.

Geri