Neler yeni
Slotbaba Forum | Oyun Tartışmaları, Güncel Giriş ve Slotbaba Topluluğu

Slotbaba topluluğuna adım attığınız için teşekkürler! Şu anda forumu misafir olarak görüntülüyorsunuz. Slotbaba giriş ipuçlarına, oyun stratejilerine ve yalnızca üyelerimize özel tartışmalara erişmek için ücretsiz olarak kaydolabilirsiniz. Deneyimlerinizi paylaşmak, merak ettiklerinizi sormak ve Slotbaba dünyasındaki en güncel gelişmeleri ilk öğrenenlerden olmak için topluluğumuza katılın. Hemen kayıt olmak için yukarıdaki ‘Üye Ol’ düğmesine tıklayın!

Selam gençler, Balbazar36 geldi :)

balbazar36

New member
Selam millet, ben de şöyle bi giriş yapıyım dedim.
Adım Burak Alkan, 2001 doğumluyum Kütahya Tavşanlı’dan selamlar :) 24 oldum ama hâlâ oyun işine gömülüyüm, bırakıcam falan diyorum da yok abi imkansız, el gidiyo kendi kendine bilgisayara zaten hahaha.
Nicki de soran olursa eskiden oynadığım bi oyunda rastgele gelmişti Balbazar36, hoşuma gitti kaldı öyle. Değiştirmeye de üşendim açıkçası.
Genelde RPG, survival ve biraz da FPS takılıyorum. Conan Exiles, Rust falan sardı son zamanlarda. Ara sıra da LOL’e giriyom ama tilt olunca yine siliyorum… sonra tekrar indiriyorum o ayrı mesele.
Forumu daha yeni keşfettim, bi baktım ortam sıcak, millet muhabbeti güzel yapıyor dedim ben de dalıyım içeri. Burda takılırım artık, hem öğrenir hem de elimden geldiğince katkı yaparım.
Yeni olan bi topik varsa etiketleyin, kaynaşalım. Mesaj atmak isteyen de çekinmesin, muhabbet candır.
Hadi bakalım herkese selam, umarım iyi anlaşırız :)

Geri