Neler yeni
Slotbaba Forum | Oyun Tartışmaları, Güncel Giriş ve Slotbaba Topluluğu

Slotbaba topluluğuna adım attığınız için teşekkürler! Şu anda forumu misafir olarak görüntülüyorsunuz. Slotbaba giriş ipuçlarına, oyun stratejilerine ve yalnızca üyelerimize özel tartışmalara erişmek için ücretsiz olarak kaydolabilirsiniz. Deneyimlerinizi paylaşmak, merak ettiklerinizi sormak ve Slotbaba dünyasındaki en güncel gelişmeleri ilk öğrenenlerden olmak için topluluğumuza katılın. Hemen kayıt olmak için yukarıdaki ‘Üye Ol’ düğmesine tıklayın!

Selam kızlar kralbayildi32 de aranıza geldi

kralbayildi32

New member
Ne haber gençler, ben de şöyle bi selam vereyim dedim.
Adım Furkan Bayıldı, 2002 doğumluyum, Manisa Salihli’de takılıyorum. 23 oldum ama kafa hâlâ oyun kafası, dışarı çıkayım diyorum sonra “boşver ya bi iki maç atıyım” diye yine makinenin başına çöküyorum hahah.
Nick mevzusu da şöyle, bizde evde yemek yapan bi abi vardı sürekli “kral bayıldı” diye espri döndürürdü yemek beğenmeyince, bende de yapıştı kaldı. İnternette de çoğu yerde bu nicki kullanıyom 32’yi de doğaçlama salladım.
Genelde her oyunu denerim ama son zamanlarda Helldivers, Valorant ve Palworld arasında mekik dokuyorum. Arkadaşlarla Discord’da girince muhabbet daha da sarıyo zaten. Bazen de kafam atınca tek başıma takılıyom, oyun bağımlılığı gibi bi şey oldu artık hahaha.
Slotbaba’yı yeni keşfettim, milletin muhabbeti gayet iyi duruyo, dedim gireyim bakıyım bi. Ortam hoşuma gitti açıkçası, hem takılırım hem de elimden gelirse yardıma koşarım.
Yeni tanışmak isteyen, oyun önerisi olan, birlikte takılmak isteyen varsa yazın gençler. Sohbet candır.
Görüşürüz, herkese iyi oyunlar.

Geri