Neler yeni
Slotbaba Forum | Oyun Tartışmaları, Güncel Giriş ve Slotbaba Topluluğu

Slotbaba topluluğuna adım attığınız için teşekkürler! Şu anda forumu misafir olarak görüntülüyorsunuz. Slotbaba giriş ipuçlarına, oyun stratejilerine ve yalnızca üyelerimize özel tartışmalara erişmek için ücretsiz olarak kaydolabilirsiniz. Deneyimlerinizi paylaşmak, merak ettiklerinizi sormak ve Slotbaba dünyasındaki en güncel gelişmeleri ilk öğrenenlerden olmak için topluluğumuza katılın. Hemen kayıt olmak için yukarıdaki ‘Üye Ol’ düğmesine tıklayın!

Selam millet, sonic hızla giriş yaptı :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sonic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sonic

New member
Selam gençler, ben de şöyle bi merhaba diyim dedim.
Adım Yiğit Solmaz, 2001 doğumluyum, İstanbul Kartal tarafında yaşıyorum. 24 oldum ama hala 12 yaşındaki çocuk gibi hız tutkunu ve oyun manyağıyım haha. Nicki de tahmin edersiniz zaten, çocukluk efsanem Sonic yüzünden. Küçükken deli gibi oynardım, dedim bari nick olarak yaşatıyım.
Oyunlarda genelde hızlı aksiyon seviyorum, Valorant, Apex, Warframe falan en çok takıldıklarım. Arada Forza’ya da giriyorum, hız manyağıyım sonuçta. Ama kafam rahat olsun diye bazen Stardew’e de geçiyorum, tam kafa dinlemelik.
Slotbaba’ya yeni düştüm, şöyle bi dolaştım ortam baya iyi duruyor. Millet samimi, gereksiz trip yok, muhabbet güzel. Dedim tamam burası sağlam, buraya yerleşirim ben. Hem takılırım hem de elimden geldiğince yardıma koşarım.
Tanışmak isteyen olursa mesaj atsın çekinmeyin, beraber oyun falan da oynarız. Muhabbet candır gençler.
Hadi görüşürüz, iyi oyunlar herkese.

Geri