Neler yeni
Slotbaba Forum | Oyun Tartışmaları, Güncel Giriş ve Slotbaba Topluluğu

Slotbaba topluluğuna adım attığınız için teşekkürler! Şu anda forumu misafir olarak görüntülüyorsunuz. Slotbaba giriş ipuçlarına, oyun stratejilerine ve yalnızca üyelerimize özel tartışmalara erişmek için ücretsiz olarak kaydolabilirsiniz. Deneyimlerinizi paylaşmak, merak ettiklerinizi sormak ve Slotbaba dünyasındaki en güncel gelişmeleri ilk öğrenenlerden olmak için topluluğumuza katılın. Hemen kayıt olmak için yukarıdaki ‘Üye Ol’ düğmesine tıklayın!

Sunucuya bağlanırken “timeout” hatası alıyorum, neden olabilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan JokeR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

JokeR

New member
Selam millet, son 2 gündür sunucuya bağlanmaya çalışınca hep timeout hatası veriyor. İnternet normal, pingim düşük, başka oyunlarda sorun yok. Oyunun kendi sunucusunda mı sıkıntı var yoksa bende mi anlamadım. Fikri olan yazsın.

Selam,
Timeout hatası çoğunlukla bağlantının paket kaybı yaşaması veya sunucunun isteğe yanıt vermemesi durumunda oluşur. Şunları kontrol edebilirsin:
  • Modemini bir kez kapatıp aç.
  • VPN kullanıyorsan kapat.
  • Arka planda indirme veya upload yapan uygulama olmadığından emin ol.
  • Eğer mobil internet paylaşıyorsan, sabit bağlantı ile dene.
  • Sunucunun kendi durumunu da kontrol et, bazen tamamen onlardan kaynaklanabiliyor.
Eğer mümkünse ping ve traceroute değerlerini paylaşırsan bağlantı kısmını daha detaylı inceleyebilirim.

Geri